Sådan ser Brøndby IF’s statistikker ud

Brøndby IF’s topscorere i denne sæson er Mikael Uhre med 11 mål og Jesper Lindstrøm med 7 mål. Hvad angår assists, topper Jesper Lindstrøm listen med 8 oplæg, efterfulgt af Mikael Uhre med 5 assists. Disse to nøglespillere har således bidraget væsentligt til Brøndbys offensive spil og målproduktion i indeværende sæson.

Kampstatistikker og resultater

Brøndby IF’s kampstatistikker og resultater viser en blandet sæson indtil videre. Holdet har opnået nogle stærke resultater, men har også haft perioder med uafgjorte kampe og nederlag. Du kan tjekke Brøndby IF’s statistikker for at få et dybere indblik i holdets præstationer og udvikling gennem sæsonen.

Spilletid og udskiftninger

Spillerne i Brøndby IF har fået fordelt spilletiden jævnt i denne sæson. Ingen spillere har domineret for meget, og der har været en god rotation i startopstillingen. Træneren har vist sig at være god til at udnytte hele truppen og give alle spillerne tilstrækkelig spilletid. Udskiftningerne har også været relativt jævne, hvor ingen spillere er blevet skiftet ud uforholdsmæssigt meget eller lidt. Dette tyder på, at der er en god balance i holdet, og at træneren formår at få det bedste ud af alle sine spillere.

Hjemme- og udekampe

Brøndby IF’s statistikker for hjemme- og udekampe afspejler en tydelig forskel i præstationerne. I hjemmekampene har holdet opnået en markant bedre målscore og flere point end i udekampene. Hjemmebanen har været en fordel, hvor holdet har formået at spille mere offensivt og skabe flere chancer foran egne fans. Omvendt har udekampene vist sig sværere, hvor holdet har haft sværere ved at kontrollere kampen og få point med hjem.

Disciplinære sanktioner

Brøndby IF har i den igangværende sæson modtaget i alt 37 gule kort og 4 røde kort. Dette placerer holdet som nr. 4 i Superligaen, hvad angår antallet af disciplinære sanktioner. Træner Niels Frederiksen har udtalt, at han arbejder på at forbedre holdets disciplin på banen, da for mange udvisninger og karantæner har haft en negativ indflydelse på resultaterne. Klubben forventer, at spillerne i de kommende kampe vil udvise større ansvarlighed og respekt over for dommerne for at undgå yderligere disciplinære problemer.

Skudforsøg og boldbesiddelse

Brøndby IF’s skudforsøg og boldbesiddelse har været et centralt fokuspunkt i sæsonen indtil videre. Holdet har i gennemsnit 12,5 skudforsøg pr. kamp, hvilket er et solidt tal, der viser, at de er i stand til at skabe chancer. Boldbesiddelsen ligger på et gennemsnit på 52%, hvilket indikerer, at de er i stand til at kontrollere spillet og diktere tempoet. Disse tal understreger, at Brøndby IF er et hold, der er i stand til at dominere kampe gennem god boldbesiddelse og evnen til at skabe afslutninger på mål.

Pasningsspil og dueller

Brøndby IF’s pasningsspil har været en styrke i denne sæson. Holdet har i gennemsnit 532 afgivne afleveringer pr. kamp, hvilket placerer dem i den øvre del af Superligaen. Derudover har Brøndby IF vist sig at være stærke i duellerne, hvor de vinder 54% af alle luftdueller og 58% af alle jordduelller. Disse tal vidner om et hold, der er i stand til at kontrollere spillet og vinde vigtige situationer på banen.

Tacklinger og afbrydelser

Brøndby IF’s spillere har vist sig at være særligt effektive med tacklinger og afbrydelser i denne sæson. Holdet har gennemsnitligt 19,7 tacklinger per kamp, hvilket er blandt de højeste i ligaen. Derudover har de 12,4 afbrydelser per kamp, hvilket vidner om et stærkt defensivt spil. Disse statistikker understreger Brøndbys evne til at vinde bolden tilbage og forstyrre modstandernes angrebsspil.

Topscorerlisten

Topscorerlisten for Brøndby IF viser, at Mikael Uhre er klubbens topscorer med 11 mål i denne sæson. Tæt efter følger Jesper Lindstrøm med 9 mål. Resten af listen tæller Mathias Greve og Anis Ben Slimane med henholdsvis 7 og 6 mål. Målscorerne har været med til at sikre Brøndby IF en solid placering i toppen af Superligaen.

Sæsonens udvikling

I løbet af sæsonen har Brøndby IFs præstationer udviklet sig markant. Holdet startede sæsonen stærkt med en række overbevisende sejre, hvilket afspejlede sig i de tidlige statistikker. Efterhånden som sæsonen skred frem, blev resultaterne mere svingende, og holdet har haft perioder med både op- og nedture. De seneste kampe har dog vist, at Brøndby IF har formået at finde en mere stabil form, hvilket tyder på, at holdet er på vej mod et stærkt afslutning på sæsonen.

Category:Diverse
PREVIOUS POST
Køl din hverdag ned med vores brede sortiment
NEXT POST
Spar penge på magnesium citrat
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.salixgreentech.dk 300 0