fbpx

Til kloakmesteren

Et samarbejde på
dine præmisser

Vil du også gerne kunne tilbyde dine kunder det innovative og grønne 2. generations pileanlæg? Så vil vi meget gerne samarbejde med dig. Vi står gerne til rådighed for dig i alle faser, men samarbejdet kan udformes på mange måder, og du vælger helt selv hvilke opgaver du vil bruge os til.

løsning 1

Vi kan dele opgaverne

Vi kan dele opgaverne på mange måder men det kunne f.eks. være at vi besøger kunden sammen, du udarbejder et tilbud og laver tegninger, men vi står for at sende ansøgningen og kontakten med kommunen. Andre fordelinger er også mulige. 

 

løsning 2

Du vil gøre det selv

Hvis du helst vil stå for hele processen selv er det også muligt. Du kan stå for kundebesøg, ansøgning og udførelsen og færdigmeldningen og så leverer vi bare delene, dimensioneringsberegningen og retten til at bruge patentet.

 

løsning 3

Vi kan stå for det hele

Hvis du hellere vil bruge din tid på at være ude i felten så kan vi stå for det meste. Når vi har en kunde i dit område, kontakter vi dig, du står for udarbejdelse af tilbud og opførelsen af anlægget og vi klarer resten.

 

løsning 4

En kombination

Vi kan skræddersy samarbejdet så det passer til dit behov! Udover at vi står for dimensionerings-beregningerne, resten kan vi dele opgaverne som det passer. Kontakt os, så kan vi snakke om mulighederne.

 

Vil du høre mere, så kontakt os på
42 90 92 93 eller udfyld fomularen nedenfor

Læs mere om vores anlæg her eller download
“Introduktion til vores anlæg” ved at klikke her

Materiale til dine kunder?

Du downloade vores kundefoldere og 8 gode råd/fordele ved 2. generationspileanlæg.

Brug for rådgivning?

Telefon:
42 90 92 93

Mail:
Info@salixgreentech.dk