fbpx
Sådan kommer du i gang

Vi har gjort det super enkelt for dig at få et pilerenseanlæg

Man skulle tro at der var mange ting at tage stilling til når man skal have et pileanlæg, men du skal kun beslutte hvor anlægget skal ligge, så klarer vi resten!

Vi har udviklet et miljørigtigt anlæg, der er lugtfrit, nærmest vedligeholdelsesfrit og som passer sig selv de næste 20 år. Så bliver det ikke meget nemmere!

Vi er med dig fra start til slut!

Fire trin til at rense dit spildevand miljøvenligt.

1. Første møde

Vi holder et uforpligtende møde hjemme hos dig sammen med en kloakmester, hvor vi gennemgår dine muligheder. Hvis vi sammen kommer frem til at pileanlægget er en god løsning for dig, vil du efter mødet få tilsendt et tilbud fra en kloakmester.  Hvis du ikke har din egen kloakmester hjælper vi gerne med at finde en. 

2. Vi ansøger hos kommunen

Når du har accepteret tilbuddet, så går vi gang at lave ansøgningen til kommunen for dig. Kommunen skal nemlig godkende anlægget og dets placering, inden det kan blive etableret. Dette gælder for alle spildevandsanlæg. Vi står for det hele og giver dig besked når vi har fået tilladelsen. 

 

Anlægget opføres

3. Kloakmesteren bygger anlægget 

Når kommunen har givet tilladelse, kan anlægget bygges. Det tager typisk 2-4 arbejdsdage. Som udgangspunkt kan anlægget blive bygget hele året, så længe jorden er frostfri, og det ikke regner for meget.

4. Pilen plantes

Nu skal pilen plantes! Og herefter tilsluttes pileanlægget dit hus og er klar til brug med det samme.

Brug for rådgivning?

Telefon:
42 90 92 93

Mail:
Info@salixgreentech.dk