fbpx

Det siger kunderne

Lyt og læs om
kundernes erfaringer

Vores kunder er glade for de løsninger de har fået. Nedenfor kan du læse og høre hvad de har at fortælle — måske det giver dig et bedre indblik?

Det siger vores kunder

”Vi fik påbud om at etablere en kloakløsning. For mig var det naturligt at vælge et pileanlæg, da vi i forvejen har regnvandsopsamling og solfangere på taget, så tænkte vi at passer godt ind i konceptet som vi har her i vores hus.”

Peter Degn — helårshus, Slagelse, anlæg etableret april 2019

Det siger vores kunder

”Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om at det var en løsning der var god på sigt. Det er fantastisk flot og jeg har ikke haft nogen problemer med det overhovedet.”

Aase V. Poulsen — landejendom og museum, Faxe, anlæg etableret april 2019

Det siger vores kunder

”Jeg var blevet pålagt af kommunen at få lavet en forbedret spildevandsrensning, fordi jeg kun havde en septiktank og jeg har valgte at få lavet pilerens fordi det for mig at se, var den bedste og mest grønne løsning ift. Hvad man ellers kan få af renseanlæg med pumper der skal køre hele tiden og bundfældningstanke der skal tømmes osv. Og så synes jeg at det passer godt ind til min store naturgrund.”

Marco van Hess — landejendom, Haslev, anlæg etableret april 2020

Det siger vores kunder

“Efter vi har fået dette anlæg, så skal vi ikke tænke på noget der skal tømmes eller noget der skal tjekkes om det er ved at blive fyldt, så det er dejlig stressfrit og problemløst.”

Kenn Rem — sommerhus, Jægerspris, anlæg etableret november 2019

Det siger vores kunder

”Vi er glade for, at vi valgte dette grønne og miljøvenlige pilerensningsanlæg. En god og effektiv installation blev foretaget af Aunskov kloak og projektering. Planlægning og udførelsen af anlægget var meget grundig og professionelt. Anlægget står meget flot på vores grund og vi kan nu nyde synet af piletræerne, som er startet på at vokse, og så skal vi ikke tænke på tømning af tank eller andre udgifter til kommunen.”

Lene og Ole — Gård, Kalundborg, anlæg etableret juni 2022

Vil du høre mere
om vores pileanlæg?

Der er mange fordele ved at vælge pileanlæg
— og der er penge at spare. Læs mere om prisen her.

Det er også muligt at besøge en af vores kunder, og komme ud og se et pilerenseanlæg. 

Brug for rådgivning?

Telefon:
42 90 92 93

Mail:
Info@salixgreentech.dk