Kundereferencer

Det siger vores kunder

“Efter vi har fået dette anlæg, så skal vi ikke tænke på noget der skal tømmes eller noget der skal tjekkes om det er ved at blive fyldt, så det er dejlig stressfrit og problemløst.”

Kenn Rem — Sommerhus i Jægerspris, Frederikssund

“Jeg synes at det er et godt og miljørigtigt anlæg, og det er nærmest vedligeholdelsesfrit. Det udleder ikke, så der er heller ikke nogen udledningsafgift."

Peter Degn — Helårshus i Dalmose, Slagelse

“Jeg var blevet pålagt af kommunen at forbedre min spildevandsrensning. Jeg valgte pilerens fordi det for mig at se, er den bedste og grønneste løsning ift. hvad man ellers kan få af renseanlæg med pumper der skal køre hele tiden og bundfældningstanke der skal tømmes osv. Og så synes jeg at det passer godt ind til min store naturgrund."

Marco van Hess — Landejendom i Haslev, Faxe

“For børnehaven har pileanlægget været et rigtig positivt tiltag vi har gjort, fordi det er sammenstemmende med den med den måde som vi driver vores liv på, som skal være bæredygtigt, økologisk og vi skal værne om naturen."

Bjarne Pilegaard — Spilopperne børnehave i Mern, Vordingborg

“Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om at det var en løsning der var god på sigt. Jeg har nu haft pileanlægget i 2 år – det har passet sig selv og det har været en fryd for mig at gå forbi hver dag."

Aase V. Poulsen — Landejendom og museum i Karise, Faxe

Vil du høre mere
om vores pileanlæg?

Der er mange fordele ved at vælge pileanlæg
— og der er penge at spare. Læs mere om prisen her.