fbpx
Hvad koster det?

Vi kan bedst lide 100% transparente priser

Det er utroligt svært at sammenligne priser på nye spildevandsrensningsløsninger, specielt set i lyset af, at en meget stor del af omkostningerne er det grave- og installationsarbejde der skal foretages for alle anlæg. Samtidig varierer prisen på renseanlæg i forhold til dit behov.

Prisen på selve anlægget

Salix Greentechs anlæg har i sin grundform den samme pris som et typisk Minirensningsanlæg, hvilket er mellem 65-75.000 kr. For dette beløb kan
du få alle materialer og dele til anlægget leveret.

Du skal være opmærksom på, at priser på løsninger ofte kun er angivet som prisen for selve anlægget. Der vil altid komme omkostninger i form af grave- og kloakarbejde, installation, mm.

Vi tilbyder også den fulde pakke, hvor vi gør alt arbejdet for dig. Vi sørger for tilladelse  fra kommunen og har etableret samarbejde med kloakmestre og gravefolk, så vi sikrer os at anlægget kommer rigtigt i jorden og overholder alle krav fra myndighederne.

 

≈ 70.000 kr.

samme pris som et almindeligt
minirensningsanlæg

50 kr.

(til strøm til pumpen)

Hvad med driftsomkostninger?

Den eneste måde at sammenligne den reelle udgift til et anlæg, er ved at kigge på udgiften over 20 år. Uanset hvilken løsning du vælger, vil det i løbet af denne periode ende med en udgift på mindst 150.000 kr.

Vores anlæg har lave driftsomkostninger (ca. 50 kr. til strøm til pumpen årligt). Omkostninger ved andre anlæg kan være tømning af bundfældningstank, lovpligtig serviceaftale samt betaling af afledningsafgifter (som stiger med 6-8 % om året).

Se prissammenligning her.

Vil du høre mere?

Ønsker du at høre mere om hvad et pilerensningsanlæg koster for dig, tager vi gerne en snak eller et uforpligtende møde med dig.

Vi rådgiver også gerne om andre løsninger. Kontakt os her.