fbpx
Bliv klogere på dit påbud

Guide til påbud 

Hvis du har fået påbud om at forbedre rensningen af jeres spildevand, skal du tage stilling til, hvilken renseløsning der er bedst for dig. Du kan enten vælge at acceptere tilbuddet om medlemskab af den lokale forsyning eller etablere en ny, privat renseløsning.

Valg af anlæg

Vi mener det er vigtigt, at du tager din beslutning på et så oplyst og transparent grundlag som muligt. Derfor kan du også læse om fordele og ulemper ved andre løsninger her.

Nogle anlæg er forholdsvis billige at etablere, men har høje driftsomkostninger. Vi anbefaler, at du kigger på de samlede udgifter over en 20-årig periode, så du kan træffe et økonomisk klogt valg.

Vi har samlet et 20-års økonomisk overblik, som du kan se her.

Et billigt anlæg kan blive dyrt

Vi sikrer jer et økonomisk klogt valg
— set over en 20-årig periode

4 renseklasser

vores anlæg opfylder nuværende
og fremtidige rensekrav

Renseklasser

Når du skal vælge hvilket anlæg der er det rigtige for dig, er det vigtigt at være opmærksom på, hvilken af de 4 renseklasser, du har fået påbud for. Det anlæg du vælger, skal nemlig opfylde den renseklasse, som kommunen har påbudt dig. Vores anlæg opfylder alle nuværende og fremtidige rensekrav, da vores løsning ikke har nogen udledning. Du kan læse mere om de 4 renseklasser her.

Kommunen

Når du har valgt den rigtige renseløsning, skal der sendes en ansøgning til kommunen, som skal give tilladelse til at anlægget må blive bygget på din grund. Hvis du vælger os som leverandør, står vi for ansøgningsprocessen, så du slipper for at bruge tid på at få tilladelsen fra kommunen. Hvis du vil have et bedre overblik over hele processen fra start til slut, kan du læse mere her.

Det klarer vi

vi står for ansøgningsprocessen hos kommunen

Vil du høre mere?

Hvis du vil høre mere om, hvordan et pilerensningsanlæg kunne passe hos dig,
tager vi gerne en uforpligtende snak, så du kan få alle de oplysninger, du har brug for. Kontakt os her.

 

Du kan også downloade vores 8 gode råd i forbindelse med dit påbud. Find den her.