Har du MØG og BESVÆR med dit spildevand?

Så tag en uforpligtende snak med os. Vi ved en masse om påbud, renseklasser, og om at rense dit spildevand med pileanlæg. Helt uden mikroplast og lugten af møg…

Pileanlaeg-til-salg
Kommuner vi har opført i
 
Slagelse
Ordingborg
Lejre
Frederikssund
Kolding
Faxe
Haderslev
Mask Group
 
Det siger vores kunder

“Efter vi har fået dette anlæg, så skal vi ikke tænke på noget der skal tømmes eller noget der skal tjekkes om det er ved at blive fyldt, så det er dejlig stressfrit og problemløst."

Kenn Rem — Sommerhus i Jægerspris, Frederikssund

“Jeg synes at det er et godt og miljørigtigt anlæg, og det er nærmest vedligeholdelsesfrit. Det udleder ikke, så der er heller ikke nogen udledningsafgift."

Peter Degn — Helårshus i Dalmose, Slagelse

“Jeg var blevet pålagt af kommunen at forbedre min spildevandsrensning. Jeg valgte pilerens fordi det for mig at se, er den bedste og grønneste løsning ift. hvad man ellers kan få af renseanlæg med pumper der skal køre hele tiden og bundfældningstanke der skal tømmes osv. Og så synes jeg at det passer godt ind til min store naturgrund."

Marco van Hess — Landejendom i Haslev, Faxe

“For børnehaven har pileanlægget været et rigtig positivt tiltag vi har gjort, fordi det er sammenstemmende med den med den måde som vi driver vores liv på, som skal være bæredygtigt, økologisk og vi skal værne om naturen."

Bjarne Pilegaard — Spilopperne børnehave i Mern, Vordingborg

“Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om at det var en løsning der var god på sigt. Jeg har nu haft pileanlægget i 2 år – det har passet sig selv og det har været en fryd for mig at gå forbi hver dag."

Aase V. Poulsen — Landejendom og museum i Karise, Faxe

Vi er den billigste udbyder på markedet*

*fx kan du med vores pileanlæg i basis-udgave spare kr. 95.000 over en 25-årig periode — se mere på vores oversigt over Fordele ved Salix Greentech.
blush_image
miljoe

Flere grunde til at vælge Salix GreenTech

Vi tilbyder det grønneste alternativ til din kloakering. Som de eneste i branchen opsamler vi 100% mikroplast, patogener og medicinrester med 0% udledning til naturen.
grass
tree

0% udslip til miljøet

Vi tilbyder Europas mest miljøvenlige spildevandsrensning, hvor vi, som de eneste opsamler mikroplast og medicinrester.

piggy

Fokus på økonomien

Ingen afgifter eller skjulte gebyrer – kun 50 kr. i årlige driftsomkostninger. Samtidig tilbyder vi et billigt alternativ til finansiering.

ribbon

20 års garanti

Vores garanti sikrer jeres hustand tryghed og ro omkring jeres kloakering.
— og så slipper du for besværet

Vi er altid klar på at hjælpe dig

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud?
Ønsker du at
blive partner?