Vi renser dit spildevand
med piletræer

Det eneste pilerenseanlæg i Europa, der også opsamler 100% mikroplast, patogener og medicinrester med 0% udledning til naturen.

Det siger vores kunder

“For børnehaven har pileanlægget været et rigtig positivt tiltag vi har gjort, fordi det er sammenstemmende med den med den måde som vi driver vores liv på, som skal være bæredygtigt, økologisk og vi skal værne om naturen.”

Søren — privatperson, Jenstrup

“Jeg synes at det er et godt og miljørigtigt anlæg, og det er nærmest vedligeholdelsesfrit. Det udleder ikke, så der er heller ikke nogen udledningsafgift."

Peter Degn — Helårshus i Dalmose, Slagelse

“Jeg var blevet pålagt af kommunen at forbedre min spildevandsrensning. Jeg valgte pilerens fordi det for mig at se, er den bedste og grønneste løsning ift. hvad man ellers kan få af renseanlæg med pumper der skal køre hele tiden og bundfældningstanke der skal tømmes osv. Og så synes jeg at det passer godt ind til min store naturgrund."

Marco van Hess — Landejendom i Haslev, Faxe

“For børnehaven har pileanlægget været et rigtig positivt tiltag vi har gjort, fordi det er sammenstemmende med den med den måde som vi driver vores liv på, som skal være bæredygtigt, økologisk og vi skal værne om naturen."

Bjarne Pilegaard — Spilopperne børnehave i Mern, Vordingborg

“Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om at det var en løsning der var god på sigt. Jeg har nu haft pileanlægget i 2 år – det har passet sig selv og det har været en fryd for mig at gå forbi hver dag."

Aase V. Poulsen — Landejendom og museum i Karise, Faxe

Kommuner vi har opført i
 
Slagelse
Ordingborg
Lejre
Frederikssund
Kolding
Faxe
Haderslev
Mask Group
 

Hvorfor vælge Salix Greentech?

Vi opfører de mest miljøvenlige pilerensningsanlæg i Europa.
Her er tre gode grunde til at rense dit spildevand i samarbejde med os:

0% udslip til miljøet
Vi tilbyder Europas mest miljøvenlige spildevandsrensning, hvor vi, som de eneste, bl.a. opsamler mikroplast og medicinrester. Vores 2. generations pilerensningsanlæg er patenteret og 100% udledningsfrit.
Bæredygtigt for økonomien
Ingen afgifter eller skjulte gebyrer, kun ca. 200 kr. i årlige omkostninger. Renseanlægget er 100% udledningsfrit, så du slipper forafledningsafgifter. Der er ingen tømning af bundfældningstank og dermed ingen udgift til slamsuger.
slip for besværet
Der er 20 års garanti på vores pilerensningsanlæg, så det er én færre bekymring. Vi kommer og sætter det hele op, når vi har indgået en aftale med dig. Det eneste du skal tage stilling til er, hvor du vil placere anlægget, og så klarer vi resten.

Hvorfor vælge Salix Greentech?

Vi er sat i verden til at bidrage med en bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten vi bor på. Derfor er vi meget opmærksomme på, at vores vision er underbygget af aktiviteter, der understøtter FN’s verdensmål.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, eller ønsker du at være partner?

Bjarne Jørgensen, adm. direktør

Bjarne Jørgensen, adm. direktør

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, eller ønsker du at være partner?

Indtast dit nummer nedenfor og få en uforpligtende snak med Bjarne — han kan hjælpe og rådgive dig.